top of page
Søk

Hybridnegler, hva er det?

Jeg har alltid vært stor fan av å legge akrylnegler fordi det er et sterkt og solid materiale å støpe negler med. Kundene blir fornøyde og du kan med sikkerhet garantere at neglene holder i flere uker. Litt av utfordringene med å lære seg akryl som nybegynner er at støpen herdes i luften ganske raskt. Man må støpe konsentrert og fokusert på kort tid. Det krever presisjon og erfaring å mestre legging av perfekte akryl-negler i en fei. Selv om det kommer nye teknikker er jeg fortsatt veldig glad i å legge akryl med lang pensel.


Men over til hybridnegler. Hva er så det? Jo det er en kombinasjon av akryl (som er solid og sterkt materiale) og gel (som er fleksibelt). Begge produktene er blandet sammen. Den store fordelen for nybegynnere, er at du får bedre tid på deg til å støpe, fordi støpen ikke herdes før du fører neglene inn i LED-lampa. Dette gir deg et lite pusterom slik at du kan jobbe litt saktere i begynnelsen. Neglene blir like sterke som akryl og holder seg like fint i flere uker. Jeg har i tillegg forenklet støpeteknikken for deg ved å bruke en form, slik at designen blir støpt direkte i formen mens du kun tilpasser alt.


Denne teknikken er også veldig fin for deg som jobber et sted hvor det ikke kan komme noen lukter i lokalet du sitter i. Dette er nesten helt uten lukt. Nysgjerrig på å lære denne teknikken innen negledesign? Meld deg på HER og vi sender startpakken til deg innen få dager.




Comments


bottom of page